Blinddate i Sverige - gay i London

Jahapp, da satter vi i gang da.

For en vecka sen idag traffades vi for forsta gangen. Efter ungefar en manads telefonkontakt mottes vara blickar pa Stockholm centralstation. Marielle hade pa sig en kanin och Magdalena hade kort rally in till stan med den bla sportbilen. Val inne i flyplanet var det ett javla tjattrande och nar stewarden fragade om vi skulle ha lite vin, funderade vi en liten stund och fragade vad det kostade. Nar vi sedan fick hora att det var gratis lat vi flaskorna komma en efter en. Val framme pa Heathrow var Marielle packad och Magdalena svettig.

Forsta tva natterna spenderade vi i Whitechapel bland indier, curry, gurkor och svettiga ladersoffor. Det ar inte latt att ligga pa topp. Efter den andra natten kande vi att det var nog med beiga ladersoffor sa vi tog vara sju vaskor och flyttade hem till Dan i Clapham - Smaaaart drag tjejer! Tva nya ladersoffor - FAN! Inte nog med att vi fick noja oss med fastklistrad rov ett antal natter till sa kom vi till underfund med nagra andra saker. For det forsta; det bor sju vuxna manniskor i detta hus, varav ingen som stadar, diskar eller bryr sig. Detta resulterar i att det ligger ett x antal mander gammal plommon under den ena soffan VILKET ingen slangde utan stallde gladeligen tillbaka skiten over plommonet josses. For det andra har vi markt att vi inte ar ensamna i vardagsrummet utan vi har minst tre moss som har nattklubb pa golvet nar vi sover - Niiiice. For det tredje maste vi vanta pa att fa sova tills alla kollat klart pa tv - mindre hett. MEN vi ar inte dom som klagar inte!

Foljande statusuppdatering lyder som foljer: Vi har skaffat lagenhet i Kensington Olympia dar vi flyttar in nasta vecka. Om ungefar tva veckor kommer Magdalenas syssling och hennes pojkvan flytta in i vart lilla kollektiv som forhoppningsvis kommer vara plommonfritt. Vi har kanske lite jobb och sant pa gang vi far se hur det gar efter helgen. Men ikvall handlar det egentligen bara om en sak och det ar precis samma sak som det ar for alla andra i London - Bira!

Sist men inte minst maste vi beratta en till sak. Vi vandrade runt i SoHo haromdagen och som de flesta vet ar det gaykvarteren. Vi gick runt och tog det lungt, arm i arm. Inga konstigheter med det, bortsett fran att alla gaypar som log och sag snalla ut. Kul tanke vi, dom tror att vi ar gay, ja ja whatever. Sen kom vi ut pa Oxford street fortfarande arm i arm, plotsligt kommer en kille fram fran sidan och forsoker stota pa oss vi bryr oss inte overhuvudtaget da skriker han att vi ar lebbor. haha Nice

Mors. xo Magdalena & Marielle

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Magdalena, Madeleine och Marielle, som upplagt för att få knut på tungan...

2008-11-07 @ 17:17:44
Postat av: Erika

Hahaha :)

gud vad jag saknar dig min kära syster

släng upp lite bilder också

2008-11-07 @ 17:44:46
URL: http://deardaisy.blogg.se/
Postat av: Sara R

Åh kusin vitamin vad härligt det låter ;) Haha!

Jag hopppas att jag kan komma och hälsa på en helg någon gång... beror ju på hur långvarig du blir ;)

Puss puss!!

2008-11-07 @ 18:20:18
Postat av: maria

åh härligt med en blogg! slipper du uppdatera alla kompisar du har miljooners gånger =)

2008-11-09 @ 16:19:27
URL: http://maka.blogg.se/
Postat av: Aida

Nice att du bloggar!! Nu får man uppdatering lite oftare! hehe Låter som att ni har ett riktigt äventyr! Puss på dig gumman!

2008-11-12 @ 11:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0